Ahad, Julai 11

Hijrah....


Sudah seminggu aku berhijrah .
Masih terkial kial membiasakan diri dengan tugas baru.
Peninnnn..........

10 ulasan:

sonata anak kancil berkata...

di mana jua berhijrah adalah sama...yang penting hati tu sedia hijrah ke tempat baru @ tugas baru???
tahniah .....

LiNda berkata...

Hijrah itu satu pengorbanan ..

ckLah berkata...

Semoga baik segala2nya.

Catwoman berkata...

Salam Cik One...

Hijrah itu suatu pengorbanan.

Semoga yg baik2 buat Cik One & family.

:)

Tirana berkata...

Good luck! Nanti lama-lama hilang la penin tu..hehehe

Yunus Badawi berkata...

eh ko dah takde kat PKG tu ke? Kat mana skrg.

Anyway, all the best to you (cewah cakap omputih aku pagi ni hehehe)

MSOM berkata...

Aku harap ko tak melupakan aku pabila ko berada di puncak sana.

ikan emas berkata...

berhijrah ke mana ???

Ku Tak Sempurna berkata...

klu pening telanlah panadol :P

noorlara berkata...

Apa saja yg baru memang mengujakan, memeningkan dan mengelirukan. Apapun selamat menyesuaikan diri (Tapi nape ek tuko skolah ke?) man man kate org cina tapi zaman ni mana bleh slow slow nanti ketinggalan kan kan kan