Khamis, Julai 29

Gigit kain...



Jangan gigit kain


Nanti gigi berulat


Kalau gigi dah berulat


payah pulak nanti nak geget


yang tak berapa nak berkain....


15 ulasan:

Tirana berkata...

Masa saya kecik, kucing yang saya bela suka beno gigit kain. Pantang dia duduk atas riba, mulalah dia mencari spot kain untuk digigit..Kadang-kadang sampai terlena..hehehe.. Lupa pulak nak check samada gigi dia berulat atau pun tidak..

kuina berkata...

petua tok nenek kalau nak gigi cantik gigit kain basahan setiap kali lepas mandi.. errrrkkkkkk....


...>> insyaAllah hujung mingu nie naik bukit tu lagi.. nak g harvest kat real farm...

Shifu67 berkata...

mlm menggigit nii....

SyidaGorjes berkata...

apakah motip beliau?

Catwoman berkata...

Salam Cik One Z.....

Sy rasa hairan ttg fesyen zaman modern ni....mcm kembali ke zaman jahiliah pulak. Mcm2 ado....

:)

julietchun berkata...

pesen nak kena gigit budak pompuan tu :P

ikan emas berkata...

macam-macam pesen..

dah kreatif sangat idea tukang buat pesen ni..

..dah tu pandai main gigit pulak !!
ish tak kuasa i !!!

al-lavendari berkata...

bila tak dapat gigit yang tak berapa nak berkain ... gigit jari jer lah !

MSOM berkata...

Nak gigit gigi pun dah kurang

MSOM berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kamsiah berkata...

kalau bergigi palsu...boleh mengigit ke...:)

sonata anak kancil berkata...

kenapalah kuno beno pilih baju macam tu....

tasekM berkata...

pesen yang sungguh kah kah kah...

ckLah@xiiinam berkata...

Selamat menyambut Ramadhan.
Maafkan segala salah dan silap ckLah.

Tanpa Nama berkata...

valium no rx 5mg valium vs .5 xanax - pics generic valium