Rabu, Jun 23

Umur makin meningkat...


Selamat ulangtahun kelahiran yang ke 15 ,Kak Ina...
tahun ni ambik PMR.... lambat lagi nak mansuh PMR
tak dan nak merasa mansuh PMR la.

Abah ngan mak doakan agar Kak Ina dapat keputusan cemerlang nanti.
Tapi jangan lupa ...
usaha kuat kena ada sama.

13 ulasan:

su berkata...

Insyaallah....dgn usaha & doa pasti beroleh kejayaan...amin..

sonata anak kancil berkata...

tahniah...selamat hari lahir....berderet2 nampaknya buat sambutan hari ulangtahun ni....rajin2 belajar - usaha itu tangga kejayaan....

ikan emas berkata...

Happy birthday kat kak ina..
mesti cute

Catwoman berkata...

Salam Cik One Z.....

Semoga K.Ina cemerlang dlm pelajarannya.

Selamat Hari Lahir ye, K.Ina. Semoga panjang umur, murah rezeki, cemerlang dlm pelajaran & m`jadi anak yg solehah dan b`tanggungjawab ye.

:)

SyidaMislan berkata...

happy bithday kak ina!hopefully PMR nanti dapat flying colors..

LiNda berkata...

One,
ada anak dara rupanyaa...

al-lavendari berkata...

ina dah jadi anak dara sunti .. kena kawalan dan pengawasan yang rapi. dan bersedia untuk PMR dari sekarang. jangan jadi uncle, last minute baru nak terkejar2.

noorlara berkata...

selamat ulangtahun kelahiran kpd anak dare onezaba, berbahagia le anak anak yg punya ibubapa yg prihatin dan penyayang

julietchun berkata...

selamat hari lahir. kemain anak2 dara senyum depan kek.

Ku Tak Sempurna berkata...

umur mmg akan sentiasa meningkat

.
.


kecuali aku... statik je bertahun2.. hikkss



selamat ulangtahun kak ina :D

sahromnasrudin berkata...

salam ziarah..semoga dpt result yg cemerlang dan sambung blajar di SBP atau MRSM...

ckLah berkata...

InsyaAllah....cemerlang macam abahnya.

Tirana berkata...

Happy birthday to kak Ina..Abah ngan mama bagi hadiah apa?