Selasa, Mei 11

testing....


19 ulasan:

Hasan Amran berkata...

testing one two three

xiiinam berkata...

Helooo..testing...testing..helooo

xiiinam berkata...

Tengah kursus?
Jiwa kacau?




Hi..hi..

Yunus Badawi berkata...

Awak cintakan saya?

Sila baring dan katakan ya

YA!!!!!

kakchik berkata...

Cannot lie, Tuhan marah.

LiNda berkata...

aikk... jiwa kacau keee ?

MSOM berkata...

??? `~?~ ^

Tirana berkata...

Testing apa ni One?

arryani berkata...

????

time exam jek bleh tipu..

time ni tak leh...agagaga

ONE ZABA berkata...

Hasan...>>cubaan satu..cubaan dua...try test tengok

cklah...>>heloo...ada ni ha! selamat berkursus. jgn tido tau.

YB...>>baring boleh..tapi tak mau tonggeng tau. nanti masuk paper.

kakchik...>>dont shy shy la...

linda...>>line kacau.

som...>> ??? `~?~ ^ = ajak aku makan tempe je.

Tirana...>>testing market!!!

yan...>> tipu pun fail jugak...hampehhh!!

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

tak baik tipu...

julietchun berkata...

takut ada yg datang menyerang je kalo ku kata YES,hahahaha.

Catwoman berkata...

Salam Cik One....

Testing, testing....1, 2, 3
Testing....

Errrrkkk, ko tgh testing nak m`ayat awek Lombok ke nihhh, Cik One??

Huhuhuhuhu.....

:)

ikan emas berkata...

helo,

cuba try test...


belum cuba belum tau

Che' Pit berkata...

err mana boleh? nanti org tuduh lain lak kalau kata yess..

err tapi love ada mcm2 maksud kan.. sayang sebagai apa? hehehe..
lain lah kalau kata cinta, haha
tu baru haru jadi nya

LotsOfLove-Pearls berkata...

bro,
lawa ar tulisan itu..
hehe..

*please lie and say yes..
huhu..
cian..

zaijb berkata...

one....

testing.... yes... no... yes.. no..yes... no.. yes... no... yes....
no..yes... no.. yes... no... yes....
no..yes... no.. yes... no... yes....
no..yes... no.. yes... no... yes....
no..yes... no.. yes... no... yes....
no..yes... no.. yes... no... yes....
.............................
.................... hehehe....

Kamsiah berkata...

kalau boleh nak say yes...tp dah jadi bini org,mak org..terpaksa say no hehehe...

ONE ZABA berkata...

alimaz...>> terutama diri sendiri

juliet...>> ko jangan la cakap kuat kuat. bisik je la.

zyma...>>awek sebelah je...

ikan emas...>>cubala..aku terima je.

che pit...>>tak pa la. ko simpan je la ucapan syg ko tu. bagi je kat yang akan menjelma nanti.

LOL...>>pleaseeeeeeeeee.....

zaijb...>>yes la....

kamsiah...>>what to do....