Ahad, April 4

tenet tenat



Line tenet yang semakin tenat...
ada kejap..lama tak ada!!!!


22 ulasan:

chekgu BaniHassim berkata...

same laa...
aku punye wired bband yg hampeh...

yg wireless BB ni oke je...
cume putus2 manje tu biase laa...

- jinggo - berkata...

ha..
samalah kita : sejak PM join facebook ni kut...
semua jadi slow ha....

Che' Pit berkata...

potong.. potong..

err cuba sambung balik kalau dah potong.. mana tau ok balik hi hi

Dr.Araz berkata...

wakakakaka...

Tirana berkata...

hehehe...lucu pulak gambar-gambar di atas.. Menguji kesabaran ye kalau internet lembab tapi tak pe pandang dari sudut yang positif. Masa yang dulu dihabiskan dgn melayari internet, sekarang boleh digunakan untuk membaca buku, berkebun atau main 'aorok-sorok' dengan isteri..hehehe

kakchik berkata...

patut la jarang-jarang nampak one z. buat aktiviti yang kak tirana cadangkan tu pun elok juga.

ikan emas berkata...

jalur lebar vs lebar jalur...

LiNda berkata...

Yup .

Berjanggut nak tunggu !

CRAZYBEAUTIFUL88 berkata...

akak punya broadband semalam cam hampeh aje

xiiinam berkata...

Meh tumpang wiFi ckLah...lajuuuuu!



(pssst: ckLah dah santau internet kau..hi..hi..)

zaijb berkata...

yer lah... broadband zai nie pun hampeh gak... kekadang okey.
nasib baik kat umah ada stremx kalau dak... boleh tension macam nie... semua keje tak leh nak buat...

Ummi Humaira berkata...

salam OneZ..

he he he tak mau komen .. tenet kat umah ummi laju .

Teja berkata...

pakai line jln aje lah...

Marzalina berkata...

takyah pakai tenet la camtu..dah tenat antor pi spital jer ehhehe

Yunus Badawi berkata...

nak naik gunung tu line tu jadi berat hehehe

Teja berkata...

YB, dia ngelongsor turun bawak balik erk?? logik jugak tu... hehe

DUN Behrang 2020 berkata...

Ye la bro...sini pun sama daaaa...tensen!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tenet tenat??

tempah kain kapan siap2.. hehehe..

Papa-Itam berkata...

bahana line tenet tenat~~pak cik yang kat tanah rendah pun terasa setiap kali call pusat khimat pelanggan kenyataan yang dikeluar kan sila ubah setting ANDA~~~dah lah call case panggilan per minit 30 sen~~angin satu badan, :)

eeeda berkata...

maxis ke celcom ke??? klu yg promosi tu kejap je laju lepas tu mcm hampeh....

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- berkata...

brader tu tengah bang ke kat puncak tiang tu..

noorlara berkata...

line tenet yg tenat dah jadi masalah satu Malaysia hahahaha, bleh menjejas prestasi dan menjadi penyakit kepada mental sebab mencabar kesabaran.
lainle Onezaba kesabaran tahap besi hahahaha