Khamis, April 22

perkembangan semasa....



Sana sini banyak keaiban didedahkan....



hanya semata-mata untuk memastikan kemenangan.....



jangan sampai mematuk diri sendiri!!!!!!!!!

23 ulasan:

Ku Tak Sempurna berkata...

beberapa hari ni malas nak tgk berita...

.
.

rasa nak termuntah.. tak tau la kenapa..

.
.

tp bila buka internet... pun rasa nak termuntah juga


.
.


haaaiiihhh

patuk, jgn tak patuk :P

ONE ZABA berkata...

kts...>> tengah hari dah ni. jom balik umah patuk nasik!!

Che' Pit berkata...

kalau main bola kat padang tu, entah bila lah nak gol huhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

sakit perut....

adeh....

ikan emas berkata...

nak baca komen n3 ni..
sila bukak kat sini;

http://aksarapower.blogspot.com/2010/04/kalau-waraspilih-ya-atau-tidak.html

PnConfused berkata...

sama cam KTS,

tgk paper nak muntah...



tgk tv nak muntahhh....


tgk blog pun sama...


owh... lupa, mmg tgh muntah2.. :P

LotsOfLove-Pearls berkata...

bro,
pict ke-3 tu lain jerk..
hahhaa..
patuk diri sendiri..

julietchun berkata...

kalo buleh citer zaman baby dulu pun dorang nak bukak,hahahaha.

Yunus Badawi berkata...

PnConfused tu muntah2 aku faham kenapa. Tapi bila kts pun muntah2 aku risau dengar. Siapa punya angkara ni? hehehe

Yunus Badawi berkata...

So much for having a level playing field.

Nasib mereka tak letak satu gol sebelah atas dan satu gol lg sebelah bawah.

Yunus Badawi berkata...

Ko makan nasik dgn cara mematuk ke? muahaha

al-lavendari berkata...

gambar last tu spesis apa ? tak pernah nampak pun.

agaknya itulah yang dinamakan spesis "rungrang" tu ye .. burung + orang !

sI tEDI berkata...

waktu nis emua org nak bercakap!!

zaijb berkata...

uhhh...panjang benor muncung nyee tue hehhe....

Catwoman berkata...

Salam Cik One Z....

Errkkkk, kambing ke yg sedang ngintai tu? Miang keladi sungguh haiwan itu ye......

Huhuhuhuhu.....

:)

LiNda berkata...

One,

Sesekali kenalah patuk diri sendiri !

Biar TERSENTAP ! kann..kannn

ONE ZABA berkata...

che pit...>>main sampai masuk gol la...

GKSB....>> pergi tandas cepat...cicir kang

ikan emas...>>tetap pilih yg terpilih...undi itu rahsia. agaknya la.

Pn. confused...>>tengok org muntah..aku muntah jugak la. tak mau la jadi badang.

LOL...>> patuk nasik pun payah tu.

juliet...>> kalau boleh aku pun nak jadi baby semula. org suka cium..heh...hehhh!!

yb...>>bukan angkara aku tau...

al-lavendari...>>spesis tu la yg banyak dah masuk dalam badan manusia. patuk kawan sendiri.

tedi...>>mujur ko tulis je.

zaijb...>>ko jgn cari boypren macam tu. rabak pipi gebu ko tu kang.

zyma...>>kambing jantan tu.

linda...>> cuba ko patuk diri sendiri. sampai tak!!!

Yunus Badawi berkata...

takkan nak buat angkara lagi. Cukuplah yg sebelum ni. Aku kesian wanita yg tinggal sebilik dgn ko tu hehehe

sonata anak kancil berkata...

aku rasa kalau main bola kat padang bukit tu....gol bergolek2 dalam kolam...permainan tak habis2....

MSOM berkata...

Assalamualaikum. Keaiban? Dimalukan kat dunia tak apa, jangan malu kat akhirat.

Tirana berkata...

Manusia yang gila pangkat, memang akan sanggup buat apa saja untuk mendapatkannya hatta sanggup mematuk diri sendiri asalkan pangkat itu dalam genggaman.

DUN Behrang 2020 berkata...

Tak tgk tv...tak baca surat khabar...'tak sempatttt'...tp dok dengar citer member2 time minum pagi...ermmm...politik?

Kamsiah berkata...

panjangnya paruh..nak garu kat belakang pun sonang...:)