Khamis, April 1

HoT......

Alkisah....


1. Adakah anda rasa anda HOT?
Sudah semestinya....
tambah pulak cuaca sekarang ni.


2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?
beres.....


3. Cerita pasal gambar ini?

saja suka buh gambar pelik pelik....

4. Kali terakhir makan pizza?

ntah la...
lama dah tak makan pizza.


5. Lagu terakhir anda dengar?

Halimah jongang...
nonton cerita tu malam semalam.

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?

BerYM dengan para sahabat.


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

wan
duan

sapa pun tak tau nama kat bawah ni
onezaba
one Z
korang je yang tau. tutup molot tau.


8. Tag lagi 5 orang..

Nanti aku tengok sapa yang tak pakai name tag.
Nak kena la tu
.


9. Siapakah orang no. 1 pada anda?

kawan kawan sebelah ofis ni je.


10. Katakan sesuatu kepada orang no. 5

Selalu hilang name tag.
Tu yang malas pakai name tag.



11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?

Ntah la....
cakap kang tuduh gosip lak.


12. Bagaimana pula dengan no. 2?

Takat ni tak terpikir lagi dengan no.2.


13. Kata-kata cinta untuk orang no. 4

Tak tergamak aku...
kang kalau lelaki dikata gay lak!!



14. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang tag anda.
bantal peluk en asbennya...
pensyarah sambilan (tukang leter) 3 orang anaknya
chef cook familinya
pengurus alam flora rumahnya
supervisor house keeping rumahnya jugak.



selesai!!!!

18 ulasan:

Ain berkata...

tapi betul la, en. one suka benda pelik2 kan....

hari tu anak saya danish tegur saya waktu saya depan pc...

danish: mama, seluar jeans sapa nie?

saya: jeans ni kawan mama punya....

sakit perut saya tahan gelak tau,
sbb seluar jeans tu en. one punya...hahaha

ingat tak background lama en. one dulu...

Ku Tak Sempurna berkata...

mmg HOT klu ko yg pakai costume ballerina tu smbl membuat aksi2 ballet

.
.

hak hak hak

sI tEDI berkata...

sekarang hujan!! :P

xiiinam berkata...

ckLah save gambar no 1 tu ya....









Nak mencilikan orang....


He..he...

CRAZYBEAUTIFUL88 berkata...

kita pun sukalah lagu halimah jongang nih

Catwoman berkata...

Salam Cik One Z....

Cool je ko menjawab tag....
Nasib baik ko tak tag aku....

Cik DUN Behrang 2020 dah tag aku 2-3 hari lepas....aku tak jwb2 lagi nihhh. Seriau betul nak jwb tag...

:)

ikan emas berkata...

ingatkan duk gunung sejuk..

gambar kat pc tuuu???
ooo.......penuh makna !

sonata anak kancil berkata...

hari ni aku pagi2 dah hot

Che' Pit berkata...

err mcm ne baby tu leh bertenggek kat mata? pelik bin ajaib ni

ONE ZABA berkata...

ain...>> seluar jeans dah ketat daa. tu yg tukar lain pulak.

kts....>>meh la tengok.

sitedi...>> sama la sini pong.

cklah...>> ambik la. tapi jangan ko cilikan aku pulak.

crazybeautiful...>> jongang tak semestinya buruk.

zyma...>> tak pa. ko pegi la makan angin tu dulu.

ikan emas...>> atas gunung ni pun dah macam kat sahara.

sonata...>> jangan tumbang lak pepagi ni udah la.

che pit...>>ala...macam boleh buat buat sekarang ni. tak percaya..tengok kat sidang parlimen.

Yunus Badawi berkata...

Aku musykil jawapan ko tentang org no 2 tu. Betul ke ni? hehehe

psst - dah lama kita tak YM huhuhu

Kamsiah berkata...

salam
saya kalau kena tag...hehe buat dono je...cukup malas nak jawab...

LiNda berkata...

Jawapan no 14 .

memang besh !

ONE ZABA berkata...

yb...>>minggu depan kita sambung berym

kamsiah...>> memang la tak berapa rajin nak jawab tag ni. tapi dah tak ada modal nak cerita apa apa, jawab tag la.

linda...>> cerita betul tu. tarak tipu punya.

Dr.Araz berkata...

hua hua hu...

JMR berkata...

bantal peluk suami ni..so sweet..:-)

Yunus Badawi berkata...

wokey kita sambung minggu depan. Nak ajak Teja sekali ke?

ONE ZABA berkata...

dr.araz...>> hau...hau...hauuu!!!

JMR...>> kita pong ada bantal peluk masing masing kan!!!

YB...>> teja tu ada sokmo. nanti dia nyampuk la.