Ahad, Januari 17

Psttttttt........



Hadiah untuk sahabat yang baru dapat baby.
Tahniah kepadanya. Produktif!!!!


Tiba-tiba pulak aku teringin nak berbaby......
baby aku pun dah besar panjang tu ha......
:)

41 ulasan:

Tirana berkata...

Sapa baru dapat baby?


Wahhh...dah tukar template blog...Cantik!

Teja berkata...

mcm utk aku je tu... ekeke!

nk berbaby baru pun ckp org ke, belasah je la... haha

Ain berkata...

itu la jugak yang saya rasa waktu gi tengok anak buah yg lahir awal january hari tue....

tapi rasa jer ya...sbb saya belum bersedia...

sume budak kecik chomelll kan...

Yunus Badawi berkata...

bukankah ko dah rasa mcm tu sejak isteri ko lepas hari lagi? hehehe

Che' Pit berkata...

gambate.. selamat berusaha utk dapat baby baru, ngeh ngeh ngeh..

Teja berkata...

YB, mau gegar flat mlm ni... haha

Yunus Badawi berkata...

Tumpang lalu: teja

Malam Jumaat hari tu dah bergegar tapi malam ni lebih kuatlah kot. Mau 9 pada ukuran Richter hehehe

Teja berkata...

shhh, YB... jgn bising², dia tgh tidokan baby tu... ekekeke

Yunus Badawi berkata...

Tidokan baby ke tidokan emak baby?

Yunus Badawi berkata...

Maaflah One.

Ko tengah takde ni, teja dan aku spam rumah ko ni hehehe

ONE ZABA berkata...

yb..teja...

aku duk perhati dari atas ni je.

ada mi kari kat dapur tu ha...ceduk sendiri tau.

zaijb berkata...

alamak... boleh bagi komen ke tak.. k.za tue saje kacau tempat org hehe...

semoga termakbul... kalau ada kita datang bawa hadiah..he...

eeeda berkata...

boleh tambah lagi tu.....

- jinggo - berkata...

...........
saya nak komen macamana..

Shifu67 berkata...

wahh.. dah tukar cadar baru nampaknya... nak start projek ke ni

arryani berkata...

Kiah...kiah...kiah....

kah...kah...kah...

lalat pun takut nk masuk mulut aku yg tengah tergelak nih..

al-lavendari berkata...

tepuk dada tanya selera !

sI tEDI berkata...

oh! dah besar dah!

boleh tambah satu lagi!

ikan emas berkata...

cepat tambah byk-byk.
Tp dok nk bg ingat ada kajian kata pd 2020 nanti nisbah lelaki pompuan 1:6, so pastikan tambah baby boy je

Yunus Badawi berkata...

Mana mee karinya? Takkan teja makan sorang? huhuhu

ONE ZABA berkata...

Tirana...>> rakan sekerja dapat baby. tumpang gembira je la.

teja...>> bukan nak bagitau....teringin je.

Ain...>>macam ngidam la pulak!!!

YB...>> sejak lahir aku rasa dah teringin tu.

che pit...>> berpeluh-peluh ni...ahakkk!!!

teja...>> baik ko cari pelindungan cepat. rumah ko tu tepi bukit rasanya.

yb..teja...>> korang ni kacau aku je la. potong stim betul!!!

zaijb...>> kalau jadi...nanti aku panggil ko tolong bidankan.

eeeda...>> ko tu pulak bila lagi. hari berlalu ni.

jinggo..>> tak yah komen. senyum je la.

shifu...>> ha ah, cdar hari tu licin. asyik jatuh katil je.

yan...>> ko lupa gosok gigi la tu. langau pun tak larat nak lalu.

al-lavendari....>>tepuk-tepuk dulu. bagi kembang...ahakkk!!

sitedi...>>tu la silapnya. patut dulu lagi tambah.

ikan emas...>>aku terima je apa yg dapat.

yb...>> licin dah mlm tadi lepas penat bekerja. pagi ni lempeng kelapa ada la.

Teja berkata...

terasa gegarannye smpai ke bawah ni, mujur tk runtuh, ekekeke...

bak sikit mee kari, mmg tgh lapa nih... letih aku ngusik org.

Teja berkata...

YB, aku mkn sorang le, tkkan nk bersuap² ngan ko plak... baek aku bersuap² ngan one... hehehe

klu brsuap brtiga ok tk??? ngeeee...

ONE ZABA berkata...

teja...>> dah licin daaa. lempeng kelapa ada la pagi ni.

Yunus Badawi berkata...

aku tak kira - nak jugak mee kari tu. Lepas ni ko kena buatkan lagi

teja - kalau one dah buatkan mee kari tu lagi, ko kena suapkan aku sebagai denda kerana ko makan sorang sebelum ni. Kalau ko nak aku suap ko pun boleh jugak - biar one jeles hehehe

julietchun berkata...

jgn lupa kalo ada baby nanti bagitau,ehehee.

Che' Pit berkata...

che pit...>> berpeluh-peluh ni...ahakkk!!!

erk, atas bukit sejuk pun berpeluh? hmm mmg keja keras ni, ngeh ngeh ngeh..

>>tepuk-tepuk dulu. bagi kembang...ahakkk (jangan tepuk sampai nangis sudah ler, ngeh ngeh ngeh)

Bapak berkata...

tambah bro, jangan x tambah

ONE ZABA berkata...

macam ya je aku ni...

ONE ZABA berkata...

che pit...>> berpeluh-peluh la duk uli tepung buat lempeng. pastu parut kelapa pulak. letih menguli..aku belasah tepuk tepuk je bagi kembang bancuhan tu.

Teja berkata...

iye ke tepuk² bancuhan, laen mcm je bunyiknye... ekekeke

Teja berkata...

balik arr... YB xde xbest ngaco org... huhu

LiNda berkata...

ermmm... lawalah template awak .

Nak baby baru erk ..
kena dapatkan persetujuan dulu .
hahaaa...

Vee Violet berkata...

memang best dapat tgk, dukung baby...
paling best kalau kite boleh buat baby gelak mengekek2... =)

noorlara berkata...

Sedare Onezaba kan masih mude belia jangankan sorang dua tiga org lagi anak boleh dapat hahahha
selamat mencube ye!

sonata anak kancil berkata...

amboi2 sekali datang dah cat baru....renovate habis! aku gak yang malassssssss......!!!tak kosa aku weh!

ko kena sign mou tu...baru boleh dapat baby...ngeh3x...semoga impian tercapai!

MaizaC'Joe berkata...

hahaha... best tue dpt baby baru....
bila lg? hee.... cutenya ank cgu one

.: mama cute :. berkata...

usaha lebih giat lagi tuan oneZ;
well i like the way u reply all the comments.. the longest comments in history..ahahaha..gud gud.. tak semak mata mengomen dalam several windows within the same period of time :)

oh, my MUL sebok aje soh menambah lagi..kunun sbb takde bb girl lagi..aisey slagi tak grad, slagi tu tak ble pikio nak wat new baby.. salman pon almost three.. ehh..three this year.. haruskah? haruskah? wakakakka

ONE ZABA berkata...

teja...>> bunyinya memang lain sikit. pap...pappp ... papppppp... burrrr... hehh...hehhh!!!

linda...>> bukan gitu. kena ikut usaha dan rezeki.

vee violet...>> ahlan wasahlan. bapak kena gelak mengekek dulu .

noorlara...>> kalau dibandingkan dengan pak lah memang la aku muda lagi.

sonata...>> aaikkk , anak dah 4 pun kena mou jugak ke!!!

maiza...>> aku pun cute gak masa kecik-kecik dulu.

mama cute...>> mai kita berbesan je la. tukaq.

en_me berkata...

ammvoiii abang one tewww.. nak baby jerr.. ehehe

ONE ZABA berkata...

en_me...>> ammvoiiii....adik aku yg mana pulak ni!!!!