Sabtu, Disember 26

Cengkerik goreng



Rabu lepas abang posmen bagi bungkusan. Isinya...tu dia...
sehelai kemeja putih dan sehelai selendang Vietnam.
Aku menang hadiah teka cengkerik goreng rupanya.
Dah cuba pakai. Selendang tu aku buat semutar.
Bila tengok dalam cermin ada gaya vietcong aku ni.
Segan la pulak nak masuk gambar aku bervietcong tu.
Basuh dulu la... bagi hilang bau kedai.

13 ulasan:

Yunus Badawi berkata...

dah basuh ko pakai balik dan ambik gambar. Aku nak tengok ko mcm vietcong.

eeeda berkata...

Seronok kan dapat hadiah...
Rasa mcm tak nak guna je klu yg org bagi...

sonata anak kancil berkata...

teror ko teka cengkerik goreng...macam dah biasa je tu....

aku setuju dengan YB - nak tengok ko gayakan macam vietong + semutar...he3x

Teja berkata...

aku igtkn dlm sampul tu ade cengkerik goreng... trliur plak aku, errrr, cengkerik bley mkn ke? huhu...

Tirana berkata...

Tahniah...nanti amik gambar pakai selendang vietkong tu...semua orang nak tengok..hehehe

- jinggo - berkata...

sapa agaknya yang baru balik vietnam ni..
he..
macam tahu aja.
yang paling penting : hadiah tanda kita terus dihargai.........

Zyma Saad berkata...

Cik One Z....

Aku pun diaorg semua ni gak... nak tgk ko pakai baju vietcong tu.
Tunjuk kat kitaorg semua ni tauu..
Huhuhuhu....

;)

zaijb berkata...

best nyee dapat hadiah... tapi lagi best kalau hadiah tue di hantar dgn semangkuk cengkerik sekali... hehe...

LiNda berkata...

eceh..ceh..ceh...

nak pakai pun maluuuu..

pakailah... pakailah....

MaizaC'Joe berkata...

taror betul la.. teka betul... hee.. pakai lah.. snap pic tue.. pastu upload ja...

Che' Pit berkata...

setuju dgn YB n cgu sonata..
vote for vietcong..

ingatkan dapat cengkerik goreng le tadi.. leh minta sikit

arryani berkata...

Aku mntk almt...ko tk bg..

aku pun nk bg ko adiah gak nih...

Dah naik busuk adiah ni nak nggu ko send address..

DUN Behrang 2020 berkata...

Teka cengkerik goreng tak pe...jgn ko rasa lak cengkerik tu...tolong laaaa!