Khamis, Ogos 6

Dapat sewinier


Hari ni abang posmen bagi sepucuk surat. Sampul surat daripada USM. Seingat-ingat aku la, tak pernah lagi aku mohon masuk mana-mana U mahupun U-turn.
Kekadang ucap kat mem besar ada la. Itu pun tak berapa jelas bunyinya.

Dikeluarkan isinya....rupa-rupanya ada orang hantar sewinier rantai kunci cap Langkawi. Baru teringat.... ada rakan blogger mintak alamat hari tu. Sewinier daripada Cek Lala. Ada tulis Langkawi woooo!!! Tempat yang aku tak pernah sampai lagi. Boleh la gantung kunci ofis kat situ.

Cek Lalaaaaaa!!!!

19 ulasan:

kuIna LadyInRed berkata...

silap alamat tu.. sepatutnya ke kangar... dekat sikit...

<< s| tED| >> berkata...

kenapa org melaka tidak dapat key chain langkawi?
dan kenapa org melaka kena beli sendiri key chain cameron highlands??

kenapa orang CH tak boleh bg sebagai sevenier.. jawab!!

ONE ZABA berkata...

kuina...>> salah abang posmen la tu. buta hurop.

<< s| tED| >&gt...>> adoi, terpeleot lidah aku nak sebut nama ko ni. org cameron ni serba kena. org dtg sini kena bagi sevenier ... org cameron pergi tempat org pun kena bagi sevenier. tapi bagi aku tak kisah pong....dah biasa bagi membagi ni.

tapi ko tu yg tak dapat nak aku bagi...sebab dtg tak mau bagitau kat aku. nasib laaaa!!!!

Tirana berkata...

bestnya dapat souvenir..bagi alamat One..nanti saya pulak bagi souvenir..hehehe...hantar sampul surat kosong minta kirim strawberry dari atas gunung..hehehe

- jinggo - berkata...

seronok rasa dihargai....

eriey berkata...

bestnyer..dpt sevenier dr kwn blogger..

LiNda berkata...

wahh.. dpt hadiah terus masuk n3.
mesti suka si pemberi hadiah tuh..

One.. ko kasi address ko,
haku pun nak kasi..
manalah taukan.. dapat free n3 selama 3hari 2 malam ..
tapi nak kasi apa ekh..?

xiiinam berkata...

Gantung kat leherlah OZ...

Batara Guru berkata...

dah dapat keychain kena simpan duit lak gi Langkawi...err....ko tak nak bagi key chain cameron ke kat aku (hahahaha)

Muhd Suhaily berkata...

Tanpa diduga memang besar pengertiannya, itulah keunikan anda..

.::CeK LaLa::. berkata...

hamboiii.. siap wat entry lagi.. dh ler cenonet jer subenier nyer, ringan plak tu... setem pon 30 sengg jerk!! hehehheh...
neywayy... mekasih ler tuan rumah...
jgn lupa 'balas bekas' yerkk!!!
hehehhe!

Marzalina berkata...

woww...sewenir dr usm ek..ahakss!

s@yangh@sni berkata...

cantiknyer keychain tu..

Miss Jaz berkata...

salam 1z,he.he.. panjang2 kan ler apa yg u dapat tu....kalau susah sgt, belikan jue barang2 yg dr atas tmpt u tu...ahakkkss....

ku tak sempurna berkata...

hamboi... ckp i luv u kat mem besar dgr tak dgr je ye... kalau dolu2, satu kg boleh dgr :P

INTAN berkata...

tiba2 rasa jeles..hehe

noorlara berkata...

cantik cenderamata tu, tak pernah ke Langkawike OneZaba? buat malu org gunung jek! Cuti skolah bawakle family ke sana yer..

ONE ZABA berkata...

buat semua...

org berbudi kita berbahasa...org memberi kita merasa.

.: mama cute :. berkata...

minat keychain kah.. awat tak habaq..kami ni berlambak2 keychain..ekekeke.. p langkawi sampai nak termuntah dah teman ghase..ekkeke.. keychain stroberi dari CH pon dok ada lagi, belen hari tu pegi sana..ekekekke..