Isnin, Julai 27

123...senyummmm!!

Janganlah abaikan sesuatu yang baik...

walaupun hanya sekadar senyuman.....



mari bagi satu senyuman yang paling manis dalam hidup ini.




walaupun kereta masuk bengkel.

Uhuuuu!!! Sepatutnya aku ke KL hari ni.

Ada meting kat KL International Hotel.

Dah terbayang-bayang dating ngan kts depan lif...ahakkk!!

Tapi apakan daya...drive sharp patah pulak.

Koil terbakar.

Tayar pun dah keluar benang.

Makan dalam rupanya tayar tu.

Mujur tak jauh lagi perjalanan...boleh la balik rumah.

kts....tak jadi le aku ke sinun.

10 ulasan:

xiiinam berkata...

Awak tak nyanyi lagu Broery tu dulu unttuk mem sebelum pergi....sebab tu kena balik rumah semula....




Ijinkan aku pergiiiiiiiiiiii..





Tapi tak jedi pergiiiiiiiiiiiiii

LiNda berkata...

hermm... rasa kasihan pulak .
Bukan sebab anda tak dpt pergi
TAPI..
Bulan nie kopak duit !

hu hu huwaaaa...

sonata anak kancil berkata...

aku hanya nak beritahu...cek kete selalu , walupun ko tu tak jalan jauh2 macam aku ni kdg ke timur kdg ke barat...aku tau la ko duduk kat atas gunung tu...tapi kete jgn dok simpan aje....cek selalu....aku tau la,ofis ko depan umah, 7.55 pg baru punch masuk ofis.....

apa2 pun, aku turut simpati yg berlaku kat ko ni..buat bersabo...

Tirana berkata...

siapla..kocek kembung jadi kempis..hehehe

arryani berkata...

One...

lepas ni...kena ar jimat2 skit...aku tau...tayar jek dah brape tu...yg lain2 lagik?..

haih...

mmg nasib ko la One bln ni..

p/s ada claim yg blm dapat ke? ngeh3X..boleh cover tu...

DUN Behrang 2020 berkata...

Ala bro..nk wat camner...benda dh jadi...dok je la diam2 kat ateh nun...

Yunus Badawi berkata...

bolehlah aku ajak kts dating petang ni dah ko tak jadi datang KL hehehe

ONE ZABA berkata...

cklah...>> kalau kau nyanyi... mau runtuh terus kereta aku tu.

Linda...>>bukan saja kopak... muflis aku bulan ni

sonata...>>pasal selalu jalan jauh la jadi gini kereta aku tu. asyik ulang alik ke kuatan je. sekali jalan dekat 1000 km tau tak.

Tirana...>>perut je yg tak kempis-kempis. masuk angin la bulan ni perut aku tu.

Yan...>>claim kat mem besar je la

Dun...>> nasib kita duk pkg ni...

YB...>> kirim salam je la kat kts tu.

ku tak sempurna berkata...

isk.. isk.. isk..

sampai hati abang!!
penat ai tunggu depan pintu lif sambil baca ayat kursi... rupanya betul abang tak dtg...
isk isk isk..

lenguh kaki ni sape nak jawab??
pak guard kat situ pun hairan apa yg ai buat dpn lif lama... smpi dia tanya " adik manis kira orang naik lif ka??"

isk isk isk...
lain kali jgn la ajak dating dpn lif!!!!!! tu yg kete rosak!!!! cari tmpt yg lebih kelassss...

hikkkssssss

ONE ZABA berkata...

kts...>>tak pa....len kali kita dating tepi tangga lak.